1. Ons mam bezorgt onze broodjes alleen aan bedrijven. Geen woonadressen/particulieren. 
  2. Ons mam bezorgt in Eindhoven, Son en Nuenen. Op dit moment heeeft ons mam wel een uitzondering : Ons mam kan op dit moment niet op de HIGH TECH CAMPUS & Eindhoven-zuid leveren. Dit i.v.m. personeelstekort.
  3. Bestelbedrag boven € 50,00 word gratis bezorgd. Is het bestelbedrag onder de €50,00 dan rekent ons mam €7,50 bezorgkosten.
  4. In verband met het bereiden van de producten en de bezorging, is het aan te bevelen om uw bestelling ruim voor de gewenste levertijd aan ons door te geven. I.v.m. onze inkoop, bestellingen boven de €50,00 graag 1 of 2 dagen van te voren te bestellen i.v.m. inkoop.
  5. Club sandwiches boven de 10 stuks 2 dagen van te voren bestellen (eerder mag ook). 
  6. Graag voor 10.00 uur bestellen op de dag zelf. Uw gewenste tijdstip kunnen wij niet garanderen. Er zijn vaak bestellingen die eerder zijn doorgegeven. 
  7. Ons mam bezorgt niet in het weekend
  8. Ons Mam levert geen halal producten.
  9. Wij zullen uw bestelling bij binnenkomst bevestigen. Indien u binnen 20 minuten geen bevestiging van ons retour heeft neem dan a.u.b. telefonisch contact met ons op, telefoonnummer 0651337321. Bij storingen van de mailserver of het internet kan het voorkomen dat wij uw bestelling niet ontvangen. Wij willen niet dat onze klanten daar hinder van ondervinden.
  10. LET OP: Er zitten geen bordjes en geen bestek standaard bij . Wilt u bordjes en bestek erbij, laat het ons weten! (let op: hier zijn kosten aan verbonden).
  11. Ons mam levert niet op verdiepingen van gebouwen. Als er eventueel een receptie is levert ons mam de bestelling bij de receptie af. Is er geen receptie, dan spreekt ons mam een tijd met u af of ons mam belt als zij is gearriveerd zodat u het beneden kan aanpakken. Dit in verband met de drukte, te weinig personeel en tijd die wij aan het bezorgen kwijt zijn. 
© 2015 - 2024 Broodjevanonsmam.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Uiteraard proberen wij ons zoveel mogelijk aan de opgegeven tijd te houden! Wij zijn te bereiken op 06 51 33 73 21